Background image

Keynote Sessions

Vertex will be host to a captivating programme of talks presented by leading experts and veteran creatives in the industry. From high-end projects to the latest software developments across a variety of mediums, you’ll hear from the makers of tomorrow’s tools and delve into the future of effects in the main auditorium.

We’ll be finishing the day of keynotes with an all-star panel, where you’ll get the chance to join in on the conversation with our guest speakers.

Keynote sessions in the main auditorium are only available to AAA ticket holders

Check out the other show features

Buy your ticket

Schedule

Loading
09:30
  1. 10 mins
    Welcome to Vertex!
09:40
  1. 60 mins
    Digital humans really freak people out, but they are also the future. With better technology and better trained artists in the mix, getting a digital human out of the Uncanny Valley is much more achie ...
10:40
  1. Olympia
    30 mins
    Have you booked your portfolio review? If not, now is the time before they sell out! 
11:10
  1. 45 mins
12:10
  1. 45 mins
12:55
  1. 65 mins
    Grab some lunch at the cafe area and plan your afternoon sessions.
14:00
  1. 60 mins
15:15
  1. 45 mins
    3D is becoming more and more mainstream, bringing new users and new usages. Computational power at everyone's disposal is growing exponentially while new algorithms and techniques are being developed ...
16:00
  1. 30 mins
    Grab a coffee and take a look around the recruitment fair or visit some of our exhibitors!
16:30
  1. 60 mins
    Taking the form of a fireside talk, 3D World Editor Rob Redman will have a conversation with Scott, where he will use the benefit of his industry experience to discuss what he thinks the pitfalls and ...
17:45
  1. 45 mins
    By working with the challenges of low poly and stylised mediums, Anna will be explaining the process of building a highly efficient art style that uses traditional artistic principles to get the most ...
18:30
  1. 30 mins
    A chance to stretch your legs around the exhibition floor before the panel discussion begins.
19:00
  1. 60 mins
    Our panel session will be discussing the future of digital humans. Keynote speaker Chris Nichols will start the discussion with his thoughts on the ethics of digital humans and the panel will go on to ...
20:00
  1. 90 mins
    Stay and mingle with your fellow attendees, speakers and the Vertex team over drinks! Please note: Available to AAA ticket holders only

Quick Links

Opening Times

Tuesday 13 March, 2018
08:30 - 20:00


 

 

Show Info

This event is produced by Future Plc, an international media group and leading digital publisher. Find out more

To contact one of the team, please email events@futurenet.com.